John Wick

Op 15 mei is het weer tijd voor een voordelig avondje Bier, Burgers & Blockbuster bij Kinepolis met Keanu Reeves in de hoofdrol! Check de voorpremière van de nieuwe brute blockbuster John Wick Parabellum en smul van verse hamburgers en ijskoud bier voor slechts € 1,- per stuk.

Actieheld John Wick moet zien te overleven in straten van New York

“Nothing is ever just a conversation with you, John”, aldus Halle Berry in de nieuwste film van actieheld John Wick. Ook in dit derde deel van de serie van regisseur Chad Stahelski daarom weinig woorden en veel daden. Wat wil je ook, als er een prijs van 14 miljoen dollar op je hoofd staat en er een heel leger huurmoordenaars achter je aan zit? Met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan, vecht John zich door New York in een poging te overleven.

Bekijk hier de trailer!

Bier, Burgers & Blokbuster

Deze heerlijke portie actie smaakt woensdag 15 mei nog lekkerder met frisse biertjes en sappige burgers voor maar € 1,- per stuk. Dat wil je toch niet missen? Koop snel je tickets voor de beste plaatsen!

NIX<18: onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol.

Praktische info:

Caspar & Emma

Kinpepolis organiseert op 19 mei voor de tweede keer de Kinderbios. Geniet samen met je peuter en/of kleuter van het nieuwste avontuur van Casper & Emma: Op jacht naar de schat. Het zaallicht blijft gedimd aan en het geluid van de film staat iets zachter dan normaal.

Kleuterbios-concept is een succes

Alle peuters en kleuters worden bij de Kleuterbios verwelkomd met een bekertje limonade en een klein snackje. Ze kunnen tijdens de inloop nog even spelen of aan de slag met kleurplaten van Casper & Emma. Daarna gaan ze samen met alle papa’s, mama’s, opa’s of oma’s de zaal in om op groot scherm te genieten van de film. Halverwege is er een korte pauze en na de film krijgen alle jonge bezoekers een filmdiploma.

Ideaal uitje

De Kinepolis Kleuterbios betekent qualitytime voor jullie samen én voor jezelf, want tijdens de film kan je zelf ook even lekker onderuit zakken in een comfortabele bioscoopstoel. En niemand kijkt er raar van op als je kind lekker aan de wandel gaat: bij de Kleuterbios hoort dat er allemaal bij! Tickets voor de Kleuterbios Casper & Emma op jacht naar de schat op zondag 19 mei zijn nu verkrijgbaar; bestel ze hier!

Gloednieuw filmavontuur

In Casper & Emma op jacht naar de schat is het is zomer als de beste vriendjes Casper en Emma samen de vakantie doorbrengen in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Dat is het begin van een grote schattenjacht die eindigt met een grote verrassing en een belangrijke les: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Praktische info

 • Wat: Kleuterbios: Casper & Emma op jacht naar de schat
 • Wanneer: zondag 19 mei
 • Aanvangstijd(en): 10:00 uur
 • Start Film: 10:30 uur
 • Speelduur: 74 min
 • Ticketprijs: € 8,00
 • Te beleven in Kinepolis Breda, Den Bosch en Oss
 • Meer info
 

Dumbo

Met ‘Verliefd op Cuba’ had Kinepolis landelijk meer dan 10.000 dames over de vloer. De aankondiging van de volgende editie werd enthousiast ontvangen: op 27 maart geniet je bij de Kinepolis Ladies Night van de prachtige nieuwe Disney-film ‘Dumbo’.

Het verhaal van het olifantje Dumbo met zijn grote oren is ultiem jeugdsentiment voor elke generatie. De animatiefilm stamt alweer uit 1941 en het was dan ook groot nieuws toen Disney een live-action versie aankondigde. Nu het bijna zover is zet Kinepolis de gloednieuwe film extra in de spotlight door hem te programmeren in de Ladies Night.

Tissues mee!

De Ladies Night is het perfecte moment voor een avondje uit met vriendinnen. Laat je tijdens de inloop verwennen met een welkomstdrankje, klets even bij en kijk rond bij verschillende kraampjes met fashion, beauty en accessoires. In de zaal maak je kans op mooie prijzen en geniet je samen van de magische film ‘Dumbo’. Houd wel de tissues gereed voor de ontroerende scènes tussen het knuffelbare olifantje en zijn moeder. Tickets voor deze feestelijke avond uit zijn nu te koop.

Bekijk hier de trailer van Dumbo.

Sprookjesachtig en hartverwarmend

Met films als ‘Big Fish’ en ‘Edward Scissorhands’ op zijn naam weet visionair regisseur Tim Burton wel raad met sprookjesachtige en hartverwarmende verhalen. Disney boekte in 2017 ook al groot succes met de fantastische nieuwe filmversie van ‘Beauty and the Beast’. Samen bewerkten Burton en Disney het klassieke verhaal van ‘Dumbo’ tot een prachtig en groots live actieavontuur waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Danny DeVito, Colin Farrell, Michael Keaton en Eva Green spelen de hoofdrollen, maar het is natuurlijk het schattige olifantje Dumbo dat echt je hart steelt.

Praktische info Ladies Night: Dumbo

 • Woensdag 27 maart 2019
 • Aanvangstijd verschilt per bioscoop; inloop start een uur voor aanvang van de film
 • Filmlengte: n.n.b.
 • Tickets: € 14,50 / € 5,75 met Disney Passepartout
 • Te zien bij Kinepolis Breda

Een oogbol die in je welkomstdrankje ronddobbert? Je kunt het zomaar aantreffen bij de Horror Night die Kinepolis regelmatig organiseert. De volgende editie is op 5 april met de angstaanjagende film Pet Sematary.

De nieuwe Horror Night werd afgelopen vrijdag aangekondigd tijdens de succesvolle derde editie van de Kinepolis horroravond. Met een horrordecor, een horrorquiz én de nieuwe horrorfilm The Prodigy kregen bezoekers in maar liefst dertien bioscopen de horrorfilmbeleving van hun leven.

Stephen King-verfilming

De volgende Horror Night op 5 april belooft ook weer een ijzingwekkende avond te worden. In de film Pet Sematary, gebaseerd op één van de bekendste boeken van Stephen King, verhuist de familie Creed naar het platteland. Daar worden ze door buurtbewoners ingelicht over de onheilspellende dierenbegraafplaats vlak bij hun nieuwe huis.

Tickets

Wil je je filmbeleving vergroten en Pet Sematary in de ultieme horrorsetting kijken? Bestel dan snel tickets voor de Kinepolis Horror Night!

Praktische info Horror Night: Pet Sematary

 • Datum: 5 april 2019
 • De aanvangstijd verschilt per bioscoop; de inloop start een half uur voor aanvang van de film.
 • Speelduur: n.n.b.
 • Kijkwijzer: 16
 • Tijden & tickets (€ 11,50)
 • Te zien bij Kinepolis Breda, Den Bosch en Oss

Schapenheld

Een vrijgevochten Brabantse schaapsherder worstelt met zijn idealen; kan hij als traditionele herder zijn kudde laten grazen, of moet hij zich als moderne ondernemer aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid? Dat is waar de documentaire 'Schapenheld' van de Bredase regisseur Ton van Zantvoort over gaat.

'Schapenheld' ging in première op het IDFA waar de film in de publiekstoptien eindigde. De film opent het documentairefestival DOCfeed en wordt op 21 februari 2019 door Windmill Film Distribution uitgebracht in de filmtheaters en online via Picl. De film is geselecteerd voor Oscar gekwalificeerde A-festivals. Welke dat zijn, houdt Ton nog even geheim.

Schapenheld

Over Schapenheld

De Brabantse Schaapsherder Stijn struint met zijn kudde over de heidegronden en leeft een eerlijk, duurzaam bestaan met zijn vrouw en twee kinderen. De romanticus en idealist is een van de laatste traditionele schaapsherders, maar het leven van een hedendaagse herder is verre van eenvoudig. Koppig probeert Stijn zich staande te houden terwijl de heidegebieden steeds verder ingesloten worden tussen uitdijende vinexwijken en industrieterreinen en het marktdenken ook zijn greep krijgt op het natuurbeheer. Als zijn idealen blijven botsen met de harde realiteit van de moderne ondernemer staat hij met zijn gezin voor de keuze: houden ze de strijd tegen het systeem vol of moet hij met de kudde meelopen?

Een van de vijf filmmomenten van 2019 is! Niet te missen!

(bron: Trouw)

Op 28 februari en 6 maart is 'Schapenheld' te zien bij Chassé Cinema vanaf 19.20 uur. Na de eerste voorstelling (28 februari) geeft regisseur Ton van Zantvoort een korte inleiding. Na de film vindt er een nagesprek plaats en kun je Ton en schaapsherder Stijn het hemd van het lijf vragen over 'Schapenheld'. Kaarten zijn nu al te koop en kosten €8,75 (normale prijs) of €7,70 (scholier/student/CJP).

Bekijk hier de trailer van de film.