Spider-Man

Ben je fan van Marvel’s superhelden? Maak dan je borst maar nat! Na Avengers: Endgame - die garant stond voor het grootste openingsweekend ooit bij Kinepolis - is het universum klaar voor Spider-Man. In zijn nieuwste film Spider-Man: Far From Home reist de rood-blauwe held naar Europa en op 3 juli beleef je de voorpremière tijdens de Kinepolis Hero Night. Tickets zijn nu te koop!

Speciaal voor alle superheldenfans organiseert Kinepolis de Hero Night. Naast de voorpremière van een heerlijke superheldenfilm, smul je van een gratis drankje en popcorn. Zittend in de heerlijk ruime stoelen zie je in Spider-Man: Far From Home wat er na Avengers: Endgame gebeurt. Dat wil je niet missen!

Gratis upgrade naar Laser ULTRA

In de Kinepolis bioscopen met Laser ULTRA krijg je een gratis upgrade naar deze bioscooptechnologie. Daar beleef je de avonturen van Peter Parker ultra intens door de haarscherpe 4K laserprojectie en indrukwekkend Dolby Atmos geluid uit maar liefst 64 speakers! Koop nu je tickets!

Over Spider-Man: Far From Home

Onze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned (Jacob Batalon), MJ (Zendaya) en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa. Peters plan om het superheldenbestaan een paar weken achter zich te laten valt al snel in het water: met tegenzin gaat hij ermee akkoord om Nick Fury (Samuel L. Jackson) te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen, die in heel Europa voor grote chaos zorgen!

Praktische info:

 • Wat: Hero Night: Spider-Man: Far From Home
 • Wanneer: woensdag 3 juli
 • Aanvangstijd(en): 19:30 uur
 • Start Film: 20:00 uur
 • Speelduur: nnb
 • Ticketprijs: € 12,50 excl. toeslagen
 • Te beleven in:
  • Laser Ultra 3D: Den Bosch, Breda

Liefhebbers van X-Men beleven op 9 juni de dag van hun leven in Kinepolis Breda. Na de succesvolle Avengers Marathon is het dan namelijk tijd voor ultieme Kinepolis X-Men Marathon!

Maar liefst vier delen van de serie over de wereldberoemde mutanten worden vertoond, inclusief het nieuwste deel; X-Men: Dark Phoenix.

522 minuten lang genieten van X-Men

Neem op 9 juni om 13:00 uur plaats in onze heerlijk ruime stoelen en geniet 522 minuten lang van heroïsche actie in het beste beeld en geluid dat je van Kinepolis gewend bent! Deel 1 (X-Men: First Class) wordt vertoond in 2D, de andere delen (X-Men: Days of Future past, X-Men: Apocalypse en X-Men: Dark Phoenix) in 3D. Na iedere film is er een korte pauze.

Reis door de tijd

Tijdens de X-Men Marathon reis je door de tijd, aangezien alle delen zich elk in een opeenvolgend decennium afspelen: 60’s, 70’s, 80’s en het nieuwste deel in de jaren 90. Dat belooft een spektakel te worden! Ben je benieuwd waar deel 1 t/m 3 ook alweer over gingen? En kun je niet wachten om Professor X, Mystique en Wolverine weer te zien? Check dan snel de website en scoor alvast je tickets!

Praktische info:

 • Wat: Marathon: X-Men
 • Wanneer: zondag 9 juni
 • Start Film: 13:00 uur
 • Speelduur: 522 minuten
 • Ticketprijs: € 25,- (excl. toeslagen)
 • Te beleven in: Kinepolis Breda
 • Meer info

Caspar & Emma

Kinpepolis organiseert op 19 mei voor de tweede keer de Kinderbios. Geniet samen met je peuter en/of kleuter van het nieuwste avontuur van Casper & Emma: Op jacht naar de schat. Het zaallicht blijft gedimd aan en het geluid van de film staat iets zachter dan normaal.

Kleuterbios-concept is een succes

Alle peuters en kleuters worden bij de Kleuterbios verwelkomd met een bekertje limonade en een klein snackje. Ze kunnen tijdens de inloop nog even spelen of aan de slag met kleurplaten van Casper & Emma. Daarna gaan ze samen met alle papa’s, mama’s, opa’s of oma’s de zaal in om op groot scherm te genieten van de film. Halverwege is er een korte pauze en na de film krijgen alle jonge bezoekers een filmdiploma.

Ideaal uitje

De Kinepolis Kleuterbios betekent qualitytime voor jullie samen én voor jezelf, want tijdens de film kan je zelf ook even lekker onderuit zakken in een comfortabele bioscoopstoel. En niemand kijkt er raar van op als je kind lekker aan de wandel gaat: bij de Kleuterbios hoort dat er allemaal bij! Tickets voor de Kleuterbios Casper & Emma op jacht naar de schat op zondag 19 mei zijn nu verkrijgbaar; bestel ze hier!

Gloednieuw filmavontuur

In Casper & Emma op jacht naar de schat is het is zomer als de beste vriendjes Casper en Emma samen de vakantie doorbrengen in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Dat is het begin van een grote schattenjacht die eindigt met een grote verrassing en een belangrijke les: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Praktische info

 • Wat: Kleuterbios: Casper & Emma op jacht naar de schat
 • Wanneer: zondag 19 mei
 • Aanvangstijd(en): 10:00 uur
 • Start Film: 10:30 uur
 • Speelduur: 74 min
 • Ticketprijs: € 8,00
 • Te beleven in Kinepolis Breda, Den Bosch en Oss
 • Meer info
 

John Wick

Op 15 mei is het weer tijd voor een voordelig avondje Bier, Burgers & Blockbuster bij Kinepolis met Keanu Reeves in de hoofdrol! Check de voorpremière van de nieuwe brute blockbuster John Wick Parabellum en smul van verse hamburgers en ijskoud bier voor slechts € 1,- per stuk.

Actieheld John Wick moet zien te overleven in straten van New York

“Nothing is ever just a conversation with you, John”, aldus Halle Berry in de nieuwste film van actieheld John Wick. Ook in dit derde deel van de serie van regisseur Chad Stahelski daarom weinig woorden en veel daden. Wat wil je ook, als er een prijs van 14 miljoen dollar op je hoofd staat en er een heel leger huurmoordenaars achter je aan zit? Met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan, vecht John zich door New York in een poging te overleven.

Bekijk hier de trailer!

Bier, Burgers & Blokbuster

Deze heerlijke portie actie smaakt woensdag 15 mei nog lekkerder met frisse biertjes en sappige burgers voor maar € 1,- per stuk. Dat wil je toch niet missen? Koop snel je tickets voor de beste plaatsen!

NIX<18: onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol.

Praktische info:

Een oogbol die in je welkomstdrankje ronddobbert? Je kunt het zomaar aantreffen bij de Horror Night die Kinepolis regelmatig organiseert. De volgende editie is op 5 april met de angstaanjagende film Pet Sematary.

De nieuwe Horror Night werd afgelopen vrijdag aangekondigd tijdens de succesvolle derde editie van de Kinepolis horroravond. Met een horrordecor, een horrorquiz én de nieuwe horrorfilm The Prodigy kregen bezoekers in maar liefst dertien bioscopen de horrorfilmbeleving van hun leven.

Stephen King-verfilming

De volgende Horror Night op 5 april belooft ook weer een ijzingwekkende avond te worden. In de film Pet Sematary, gebaseerd op één van de bekendste boeken van Stephen King, verhuist de familie Creed naar het platteland. Daar worden ze door buurtbewoners ingelicht over de onheilspellende dierenbegraafplaats vlak bij hun nieuwe huis.

Tickets

Wil je je filmbeleving vergroten en Pet Sematary in de ultieme horrorsetting kijken? Bestel dan snel tickets voor de Kinepolis Horror Night!

Praktische info Horror Night: Pet Sematary

 • Datum: 5 april 2019
 • De aanvangstijd verschilt per bioscoop; de inloop start een half uur voor aanvang van de film.
 • Speelduur: n.n.b.
 • Kijkwijzer: 16
 • Tijden & tickets (€ 11,50)
 • Te zien bij Kinepolis Breda, Den Bosch en Oss